Tuinaanleg in Zaandam

Wilt u in Zaandam of omgeving een tuin aanleggen of renoveren? Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Het hele jaar door kunnen wij uw tuin aanleggen, behalve bij vorst. Bij de aanleg van een nieuwe tuin is het van belang dat er eerst een ontwerp gemaakt wordt. Misschien heeft u zelf een idee geschetst, of heeft u liever onze hulp hierbij, dat kan allemaal. We kijken naar uw wensen met betrekking tot de stijl en sfeer die u graag wilt voor uw tuin. Daarnaast letten wij ook op de ligging, de grootte en de vorm van uw tuin. Ook houden wij er rekening mee of u een onderhoudsvriendelijke tuin wilt of juist een kindvriendelijke tuin.

Nadat het ontwerp gemaakt is, kunnen wij starten met de tuinaanleg. Met verschillende materialen van hoge kwaliteit kunnen wij uw droomtuin verwezenlijken.

Aanleg van aparte onderdelen

Niet alleen voor de aanleg van een compleet nieuwe tuin kunt u bij ons terecht. Ook voor de aanleg van aparte onderdelen van uw tuin kunt u bij ons terecht. Denk aan:

  • beschoeiingen;
  • beplanting;
  • pergola’s;
  • vlonders.

Kortom, alles is mogelijk!

Uw vakkundige hoveniers

Voor het aanleggen of renoveren van uw tuin in Zaandam of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben enkel deskundige vakmensen in dienst met een gedegen opleiding en ervaring. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij u snel en professioneel van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.