Teamfoto Schoep Hoveniers
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amsterdam

Schutting plaatsen Zaandam

Een tuinafscheiding vormt de perfecte afsluiting voor uw tuinproject. Met schuttingen en tuinafscheidingen van Schoep Hoveniers haalt u kwaliteit in huis tegen voordelige tarieven. Van ontwerp tot deskundige plaatsing, wij zijn er om u te begeleiden in elke stap.

Wij hechten veel waarde aan het feit dat u de schutting krijgt die u voor ogen heeft, daarom nemen we graag de tijd om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Bel ons op 020 213 6090 voor meer informatie. Als u graag wilt weten hoeveel uw schutting gaat kosten, kunt u nu direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Waarom laten klanten graag een schutting zetten door Schoep Hoveniers in Zaandam en buurtgemeenten?

Het plaatsen van een schutting

Waarom moet u Schoep Hoveniers kiezen voor uw schutting in Zaandam en omgeving?

 • Uw schutting wordt geïnstalleerd met aandacht voor precisie, zodat deze horizontaal en verticaal waterpas staat
 • Palen kunnen optioneel van beton worden voorzien
 • Een breed assortiment dat perfect past bij uw unieke voorkeuren
 • Een bijpassende poort is altijd mogelijk
 • Een onovertroffen kwaliteit in Zaandam en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Zaandam

Zoekt u naar een erkend bedrijf dat voor een scherpe prijs een houten schutting kan zetten in Zaandam en omgeving? Bij Schoep Hoveniers staat uw schutting op de juiste plek! Een snelle service en topkwaliteit zijn kernwaarden in ons bedrijf.

Onze specialisten houden rekening met de bodem bij het plaatsen van een schutting in Zaandam. Een stevige fundering zorgt voor een schutting die standhoudt en uw tuin mooi maakt voor jarenlang plezier. Door het gebruik van hoogwaardige materialen valt Schoep Hoveniers op. Deze materialen zorgen voor een aantrekkelijke look van de schuttingen. Daarnaast bieden wij een persoonlijke ontwerpservice waarbij onze klanten nauw betrokken worden bij het creëren van schuttingen die perfect passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Wat maakt een houten schutting zo'n goede keuze? Bij Schoep Hoveniers heeft u de keuze uit verschillende houten schuttingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Welk type schutting u ook kiest, de tuinafscheidingen van Schoep Hoveniers hebben altijd een decoratieve uitstraling die aansluit bij uw smaak!

Waarom een houten schutting een duurzame keuze is voor uw tuin

Talloze voordelen maken een houten schutting een gewilde keuze voor tuinafscheidingen. De meest opvallende voordelen van een houten schutting in Zaandam:

 • Geluidsisolatie:
  Een houten schutting heeft van nature geluiddempende eigenschappen, wat inhoudt dat het kan helpen bij het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn flexibel en kunnen makkelijk aangepast en op maat gemaakt worden naar uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen ook in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Een houten schutting kan een kosten-efficiënte keuze zijn in vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Zaandam

Het vinden van de perfecte houten schutting kan een uitdaging vormen vanwege de vele houtsoorten met elk hun eigen voordelen en uiterlijke eigenschappen. Bij Schoep Hoveniers wordt het kiezen van de perfecte schutting eenvoudig en plezierig. Ontdek enkele bekende schuttingen die wij vaak plaatsten in Zaandam en haar omgeving:

Vuren schutting

Het gebruik van vurenhout voor schuttingen is gangbaar vanwege de populariteit en flexibiliteit die deze houtsoort biedt. De zachtheid van vuren maakt het hout ideaal om te bewerken, wat perfect is voor het fabriceren van houten schuttingen op maat. De diversiteit aan nerven en noesten zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Grenen schutting

In vergelijking met een vuren schutting heeft een grenen schutting zijn eigen, unieke eigenschappen. Het hout heeft een overvloed aan noesten en een diepe tint. Zo krijgen de grenen schuttingen en palen een natuurlijke uitstraling en zorgen ze voor een ontspannen sfeer in de tuin.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Dankzij het Europees naaldhout en de doordachte behandeling, garandeert Nobifix schuttingen een levensduur van minstens 25 jaar. Een Nobifix schutting is een geweldige optie, omdat deze onderhoudsvrij is, op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd en bovendien een vriendelijkere prijs heeft dan echt hardhout.

Douglas schutting

Het hout voor een Douglas schutting, met zijn kenmerkende gele en roodachtige kleur, wordt gewonnen uit de Douglasspar. Dankzij deze kleurenmix krijgt de tuin een warm en gezellig uiterlijk. Met de superieure eigenschappen zal een Douglas schutting zonder problemen 10 tot 15 jaar lang standhouden.

Schoep Hoveniers plaatst schuttingen in Zaandam en omgeving

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting in Zaandam? Overweegt u een nieuwe schutting in Zaandam te laten plaatsen? Neem dan contact op met Schoep Hoveniers voor deskundig advies. Benader één van onze collega's voor advies 020 213 6090 of vraag om een prijsopgave.

Dankzij onze ervaren hoveniers, hun vakmanschap en toewijding, hebben we al vele inwoners in Zaandam en omliggende gebieden gelukkig kunnen maken met hoogwaardige schuttingen. Wij helpen u graag bij het creëren van uw schutting zoals u wenst, we denken met u mee! Wij zijn er om u te assisteren bij het transformeren van uw buitenruimte met een op maat gemaakte schutting die perfect past bij uw wensen en behoeften.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Kom meer te weten over veelgestelde vragen met betrekking tot het plaatsen van schuttingen, zodat uw tuinproject probleemloos verloopt. Vergroot uw kennis over de cruciale fasen, benodigde materialen en kosten van schuttinginstallaties door onze veelgestelde vragen door te nemen. Ontdek duidelijkheid over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bekijken, zo kunt u met vertrouwen aan uw project beginnen.

Wat zijn de prijzen voor het plaatsen van een schutting?

De kosten voor het installeren van een schutting worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Het is slim om een offerte aan te vragen bij een gespecialiseerde hovenier, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijke prijs voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn hekwerk realiseren?

Voor het plaatsen van hekwerk kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven inschakelen, die vakmanschap bieden in zowel installatie als materiaalkeuze. Bekijk zeker hun deskundigheid en voorgaande opdrachten voor een schitterend resultaat in uw tuin.

Welke hoogtevoorschriften gelden voor schuttingen op eigen grond?

Voor erfafscheidingen naast en achter een huis geldt doorgaans een maximale hoogte van 2 meter, terwijl voor de voorkant van het huis de hoogte meestal beperkt is tot 1 meter. Over het algemeen geldt er geen vast maximum voor de hoogte van bomen en heggen.

Mag ik een schutting neerzetten zonder toestemming van mijn buren?

Voor het plaatsen van een hek heeft u niet per se goedkeuring nodig van uw buren, zolang het hekwerk binnen uw eigen terrein valt en de maximale hoogte niet wordt overschreden. Het is echter altijd aan te raden om in gesprek te blijven met uw buren en samen te overleggen over het plaatsen van een hek, om zo conflicten te voorkomen.


Schoep Hoveniers staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Schoep Hoveniers is een jong en fris hoveniersbedrijf voor al uw werkzaamheden in de tuin! Door goede communicatie en veel meedenken zal uw tuin altijd tot op de puntjes voldoen aan uw... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6090

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over Schoep Hoveniers

Schoep Hoveniers is een jong en fris hoveniersbedrijf voor al uw werkzaamheden in de tuin! Door goede communicatie en veel meedenken zal uw tuin altijd tot op de puntjes voldoen aan uw wensen! Of het nou gaat om kleine aanpassingen of om een compleet nieuw ontwerp voor uw tuin, onze gepassioneerde hoveniers zullen u efficiënt en netjes helpen.


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter,Keurhout,NaturePlus

Reviews van Schoep Hoveniers

Door Teuntje van Deventer
Op 28 juni 2021
10

Onze tuin ziet er prachtig uit!!! Het personeel van Schoep Hoveniers werkte heel netjes. Ook dachten zij mee om het tuin ontwerp mooi en strak af te leveren. Wij zijn heel erg tevreden!!!

Door Densay Hernandez
Op 8 februari 2020
10
Review heeft geen inhoud