Teamfoto Schoep Hoveniers
Tuinaanleg Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Amsterdam

Tuinaanleg Zaandam

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor de aanleg van uw tuin in Zaandam? Bij Schoep Hoveniers verzorgen wij met passie en vakmanschap de aanleg van uw droomtuin. Door middel van vele succesvolle projecten en tevreden klanten hebben wij bewezen dat wij dé hovenier in Zaandam en omstreken zijn als het gaat om het creëren van prachtige tuinen.

Onze ervaren hoveniers kijken er naar uit om met u te praten over de plannen en mogelijkheden, zonder enige verplichtingen of kosten. Voor zowel het aanleggen van een nieuwe tuin als het opknappen van een bestaande tuin, kunt u op ons rekenen! Met ons uitgebreide netwerk van vakmensen op het gebied van tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting, zorgen we voor het optimale resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet!

Bij Schoep Hoveniers wordt u voorzien van deskundig advies bij de professionele aanleg van uw tuin. In Zaandam en omgeving zijn we er helemaal klaar voor om uw tuindromen werkelijkheid te maken. Sta ons toe om uw tuin om te toveren tot een oase van rust en pracht, zodat u vele jaren kunt genieten.

Onze hoveniers werken nauw met u samen om de plannen voor uw tuinaanleg te bespreken. Benieuwd naar de diverse perspectieven die er zijn? Wilt u meer weten? Bel ons op 020 213 6090 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan..

Tuin aanleggen Zaandam vanuit ons tuinontwerp?

Als we samen met u uw ideeën hebben omgezet naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we starten met het creëren van uw droomtuin. Ons doel is om u stap voor stap mee te nemen in het proces en u uiteindelijk te verrassen met een wow-effect! Kijkt u uit naar het moment dat u kunt genieten van uw nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Zaandam vanuit uw eigen tuinontwerp

Misschien weet u al precies wat u wilt en heeft u al een duidelijk idee voor uw tuinproject. Bij Schoep Hoveniers is dat helemaal prima. Wij nemen uw eigen tuinontwerp als uitgangspunt om een unieke en op maat gemaakte tuin te creëren die perfect bij u past. Kies voor onze hoveniers in Zaandam en nabijgelegen plaatsen voor professioneel vakmanschap en een klantgerichte benadering. We luisteren graag naar uw behoeften en doen er alles aan om deze te vervullen.

Tuinaanleg Zaandam: De realisatie van uw droomtuin

Bij ons staat voorop dat uw tuin een plaats is waar u ontspanning en genot vindt. Of u niet tevreden bent over de huidige staat van uw tuin, uw tuin wilt renoveren of een volledig nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Schoep Hoveniers staat voor u klaar om in Zaandam en omstreken uw tuin aan te leggen!

Tuinaanleg

Fases tuinaanleg Zaandam

Wij zien het creëren van een nieuwe tuin als een centrale opdracht bij Schoep Hoveniers dat in meerdere stappen wordt gerealiseerd. Het traject begint met een overzichtelijk tuinontwerp, waar al uw ideeën en wensen samenkomen. Dit ontwerp is van groot belang voor de verdere uitvoering van uw tuinaanleg.

Fase 1: Gedetailleerde inventarisatie en tuinontwerp

We beginnen met een gesprek waarin we uw wensen en behoeften bespreken, we zullen onze jarenlange ervaring koppelen aan uw wensen. Bent u geïnteresseerd in een onderhoudsvriendelijke tuin, diverse zitgedeeltes of zelfs een buitenkeuken? Onze professionele tuinarchitect zal uw dromen omzetten in een persoonlijk tuinontwerp.

Fase 2: Uw offerte op maat na voltooide planning

Om zeker te zijn dat u tevreden bent, delen we eerst een schets en vragen we om uw feedback voordat we het definitieve ontwerp maken. Op het moment dat het tuinontwerp is goedgekeurd, stellen we een gedetailleerde offerte op maat op, waarin alle elementen van de tuinconstructie worden beschreven, inclusief het grondwerk en de aanplanting.

Fase 3: Gestroomlijnde uitvoering tuinaanleg

Zodra het tuinontwerp helemaal naar uw tevredenheid is afgerond, prikken we samen een gewenste startdatum voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Onze hoveniers plannen nauwgezet de tijdige levering van alle noodzakelijke materialen. Het proces begint met het schoonmaken van de oude tuin en gaat verder met het aanleggen van bestrating, eventuele houtbouw en het plaatsen van planten.

Fase 4: Nauwgezette nazorg na de oplevering

Na voltooiing van de tuinaanleg organiseren we een opleveringsmoment waarbij we samen met u de tuin inspecteren en indien nodig laatste wijzigingen aanbrengen, omdat uw tevredenheid onze prioriteit is. Tot slot verstrekken we altijd een advies over tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin in topconditie blijft, zodat u altijd kunt genieten van een prachtige tuin.

Laat je tuin realiseren door Schoep Hoveniers!

Bij Schoep Hoveniers streven we ernaar om jouw tuindroom in Zaandam en omstreken waar te maken en jou optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 020 213 6090 of kom erachter wat wij voor jou en jouw tuin kunnen doen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Zaandam?

Natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een tuin, en dat is begrijpelijk. Vanwege verschillende factoren is er geen eenduidig antwoord op de prijs van tuinaanleg te geven. U kunt helemaal los gaan met uw tuinaanleg in Zaandam, zo extravagant als u maar wilt.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Verschillende elementen kunnen de prijs beïnvloeden, waarbij uw eigen beslissingen doorslaggevend zijn voor de kosten. Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor een professionele tuinaanleg in Zaandam? Vraag gratis een offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten 020 213 6090.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

We begrijpen dat tuinaanleg voor velen verwarrend kan zijn, daarom hebben we enkele veelgestelde vragen over dit onderwerp beantwoord! De vele vragen die er zijn over dit onderwerp hebben ons doen besluiten om een aantal ervan te beantwoorden. We hebben voor u enkele van de veel gestelde vragen over tuinaanleg beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

De tarieven voor tuinaanleg per uur worden vastgesteld op basis van diverse elementen, zoals de bekwaamheid van de tuinprofessional, het soort tuinwerk en eventuele specifieke vereisten voor het project. Voor een helder beeld van de kosten is het verstandig om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Dan heeft u een duidelijk overzicht van de totale kosten voor uw tuinaanleg.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Wanneer u denkt aan het laten aanleggen van een nieuwe tuin, is het aan te bevelen om dit deels in de herfst en winter te doen. Tijdens deze periode is het perfect om de grondwerken te verrichten en niet-levende structuren zoals paden en terrassen aan te leggen. Op die manier is uw tuin gereed voor beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden ideaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

Wanneer u de kosten voor tuinonderhoud per vierkante meter wilt berekenen, moet u rekening houden met het onderhoudsniveau, het type beplanting en eventuele specifieke wensen die u heeft. Om een nauwkeurige kostenberekening te ontvangen, is het slim om een offerte aan te vragen bij een lokaal tuinonderhoudsbedrijf en uw tuinwensen concreet te maken. Op die manier weet u exact wat het onderhoud van uw tuin gaat kosten!

Over ons

Schoep Hoveniers is een jong en fris hoveniersbedrijf voor al uw werkzaamheden in de tuin! Door goede communicatie en veel meedenken zal uw tuin altijd tot op de puntjes voldoen aan uw... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6090

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Schoep Hoveniers

Schoep Hoveniers is een jong en fris hoveniersbedrijf voor al uw werkzaamheden in de tuin! Door goede communicatie en veel meedenken zal uw tuin altijd tot op de puntjes voldoen aan uw wensen! Of het nou gaat om kleine aanpassingen of om een compleet nieuw ontwerp voor uw tuin, onze gepassioneerde hoveniers zullen u efficiënt en netjes helpen.


Reviews van Schoep Hoveniers

Door Teuntje van Deventer
Op 28 juni 2021
10

Onze tuin ziet er prachtig uit!!! Het personeel van Schoep Hoveniers werkte heel netjes. Ook dachten zij mee om het tuin ontwerp mooi en strak af te leveren. Wij zijn heel erg tevreden!!!

Door Densay Hernandez
Op 8 februari 2020
10
Review heeft geen inhoud