Tuinontwerp in Zaandam

Uw huis richt u precies in naar uw eigen wensen en behoeften, dat wilt u met uw tuin toch ook? Is uw tuin nog helemaal kaal of wilt u na jaren wel eens iets anders? Laat dan een uniek tuinontwerp maken, zodat uw tuin straks helemaal aansluit op uw eigen wensen en behoeften!

In Zaandam schakelt u hier onze hoveniers voor in. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Denk van tevoren goed na over de volgende elementen:

  • de stijl van de tuin;
  • tuinomheining;
  • beplanting;

We houden daarnaast altijd rekening met reeds aanwezige elementen, de stand van de zon ten opzichte van uw tuin en begroeiing. Daarnaast houden we ook rekening met de bloeitijd van de specifieke beplanting. Maak direct een afspraak met onze gekwalificeerde hoveniers via 0800 255 3733 en voor u het weet kunt u genieten van een prachtige nieuwe tuin, want na het ontwerp kunnen we uiteraard ook direct de aanleg verzorgen!

Wat kost een tuinontwerp?

Elk tuinontwerp heeft afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw specifieke wensen een andere prijs. Wij stellen graag een offerte voor u op, zodat u van tevoren precies weet wat de realisatie van uw tuin gaat kosten. Om ons te onderscheiden van andere hoveniers- en stratenmakersbedrijven in de regio hanteren we voor iedere tuin een vaste meterprijs, hierbij gaan we uit van een enkele tuin. Willen uw buren hun tuin tegelijkertijd met uw tuin laten aanpakken? Dan kunt u profiteren van kortingen die oplopen tot 15%. Onze hoveniers vertellen u hier graag meer over.