Boomverzorging in Zaandam

Bomen hebben verzorging nodig om vitaal te blijven, om veel vruchten te kunnen krijgen, om boomziektes te bestrijden of om de leefomgeving veilig te houden. U wilt immers niet dat er takken plotseling afbreken of dat de hele boom omwaait tijdens een storm.

Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van takken, kroonverzorging, kroonverankering of het vellen van de bomen. Het houtafval dat overblijft kunnen we in de regio Zaandam voor u versnipperen en afvoeren, zodat we alles weer netjes achterlaten.

Het kappen van bomen

Soms is boomverzorging echter niet langer mogelijk en moet de boom gekapt worden. Dit is gevaarlijk werk en kunt u daarom het beste uitbesteden aan een vakman. In Zaandam en omstreken zij wij uw betrouwbare partner op het gebied van rooien. Ook moeilijk bereikbare bomen of bomen die dicht op andere gebouwen of bomen staan kunnen we vakkundig voor u kappen. Hiervoor maken we gebruik van speciale klimtechnieken en/of kranen. De stronk die overblijft kunnen we voor u weg frezen.

Kapvergunning aanvragen

Als u een boom wilt (laten) kappen heeft u hier over het algemeen een kapvergunning voor nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of dit ook voor uw situatie van toepassing is.